Realisatie

Auteur

 Luc Devos

De auteur heeft een atypische levensweg. Als 15-jarige eerst enkele maanden terwerkgesteld als lasser, om vervolgens toe te treden tot het Belgisch leger waar hij eerst onderofficier en later officier wordt. Na 18 jaar bij het leger kiest hij voor een verdere carrière als informaticus (programmeur, analist) in het burgerleven. In 1988 stapt hij in het verkoopnetwerk van Amway, waar hij in de jaren negentig vrij succesvol is. Het is in deze periode dat auteur informatie is beginnen verzamelen die iedereen, ook u, als ondersteuning kan gebruiken in het dagelijkse leven. Elementen die voor hem het verschil hebben gemaakt. Na de eeuwwisseling legt de auteur zich verder toe op ICT-gerelateerde functies waaronder deze van project manager en gegevensbankenspecialist. Van 2000 tot 2005 volgt hij in zijn vrije tijd een opleiding "intuïtieve ontwikkeling". Vanaf 2007 wordt hij medevennoot van het digitaal print center Copy-Copy bvba van zijn echtgenote Hilde De Koninck. Tot op vandaag is dit voor een deel zijn bezigheid naast het ontwikkelen en beheren van websites, waaronder deze van Art for Mother Earth (Belgische kunstenaars) en het schrijven van boeken.


Illustrator

 Jurgen De Muynck (yurg.com)

Stripalbums als striptekenaar: BANG! (Den Gulden Engel), WENDY stript ze ! (Loempia), De kinderen van de regeling (Big Balloon), BRUXMAN en de Diamantroof van de Eeuw / BRUXMAN en de wraak van Lange Wapper (Uitgeverij Bonte), een pagina in "Op het spoor van Pom" (Uitgeverij 't Mannekesblad), Slimmeke Slim ziet ze vliegen / Slimmeke Slim en de Discosaurus / Slimmeke Slim, een rare kwast (Uitgeverij Bonte)

Publicaties voor BRT - TV ( 1986 - 1987 ) - Publikaties in Robbedoes, Kuifje, Gazet van Antwerpen, Magazines : Panorama en Libelle ( de Familie Twist ) ... enz...

Reklametekeningen - Tekeningen voor communicatieburo's, productiehuizen en bedrijven...


Vormgeving

 Bram Lestabel