REEDS VERSCHENEN BOEK(EN) van LUCKIE DE VOS

D-CODEER JE TOEKOMST
ISBN 978-90-82154-50-4

2017 UITGAVES van LUCKIE DE VOS

LEEF LUCKIE   LEEF LUCKIE WERKBOEKJE
 
ISBN 978-90-82154-53-5   ISBN 978-90-82154-55-9

"D-CODEER JE TOEKOMST" - ISBN 978-90-82154-50-4

De auteur is een sterke ‘believer‘ van de "Pay it forward"-beweging. Maar om anderen te helpen moet je eerst zelf sterk staan. Daarom dat dit boek voor velen kan leiden naar meer zelfvertrouwen, vreugde en succes in het leven.
In 254 bladzijden, voorzien van kleurrijke illustraties worden enkele belangrijke principes voorgesteld die de lezer kunnen helpen bij het sleutelen aan hun persoonlijkheid. Auteur is Luc Devos, illustrator Yurg© (Jurgen De Muynck) en vormgever Bram Lestabel. Samen zijn ze erin geslaagd een boek uit te brengen dat zowel jong als oud kan boeien.

Recensietekst, zoals die door NBD Biblion in feb 2015 is gepubliceerd.
D -codeer je toekomst / Luc Devos ; illustraties: Jurgen De Muynck. - Eerste druk, [Antwerpen] : Luckie de Vos, 20 14. - 237 pagina's : illustraties ; 20 x 20 cm.

"Dit boek is bedoeld als hulp om meer vreugde, welzijn en welvaart in het leven van de lezer te brengen. De Belgische auteur verzamelt sinds de jaren negentig informatie die je vooruit kan brengen in het dagelijkse leven en geeft zijn ideeën weer in dit fraai vormgegeven boek. Allereerst schetst de auteur hoe hij momenteel de samenleving ervaart en waar volgens hem de knelpunten liggen. Daarnaast neemt hij je mee op weg om je bewust te maken hoe jij de individuele verandering kunt zijn en zo een positieve bijdrage aan de samenleving kan leveren. Interessant boek, mooi en speels vormgegeven, met korte behapbare hoofdstukken. De diverse quotes in het boek zetten aan tot denken. Het zal diverse lezers aanspreken. Bevat informatie over de auteur en illustrator en referenties."

Recensent: Danielle Bakker (NL)EEN KORTE IMPRESSIE VAN HET BOEK          INHOUD          ILLUSTRATIES


PS: de auteur is op zoek naar een uitgever om beide boeken uit te brengen in de Angelsaksische- en Aziatische markt. Geïnteresseerden kunnen e-mailen naar luckiedevos@gmail.com